Kurumlar Arası Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

Fakültemize Kurumlar Arası Yatay Geçiş için başvuru yapan adayların değerlendirme sonuçları aşağıda verilmiştir.

Başvuru Yapan Öğrencinin Adı-Soyadı Öğrenim Gördüğü Üniversite Öğrenim Gördüğü Bölüm Kurumlararası Yatay Geçiş Yapmak İstediği Bölüm Sonuç
Kamile Selen TELLİ Kastamonu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Süleyman Demirel Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Koşullarında 2 inci Madde Gereği Reddine Karar Verilmiştir.
Caner İŞGÜDER Kastamonu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Süleyman Demirel Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Koşullarında 2 inci Madde Gereği Reddine Karar Verilmiştir.
Meray KÜÇÜKÇELİKEL Avrasya Spor Bilimleri Spor Bilimleri Süleyman Demirel Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Koşullarında 2 inci Madde Gereği Reddine Karar Verilmiştir.
Yayın Tarihi: 06/09/2019