SDÜ 6 Nisan "Herkes İçin Dünya Masa Tenisi Günü"nü Kutladı

1999'dan bu yana sürdürülen ITTF (International Table Tennis Federation) gelişim programı son birkaç yıldır yeni bir yaklaşımla karşımıza çıkıyor.
 
Birleşmiş Milletler ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi tarafından Uluslararası Kalkınma ve Barış İçin Spor günü olarak belirlenen 6 Nisan gününde TT4ALL başlığıyla Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü kutlanıyor.

Uluslararası bu organizasyonun web sayfasında detaylı bir çok bilgi barındıran bu periyodik kutlamada daha çok masa tenisine katılımın artırılması, farkındalığın sağlanması, profesyonel turnuva organizasyonlarından ziyade eğlenceye dayalı etkinliklerin ön planda tutulmasını amaçlanıyor.

Bizler de Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ailesi ve Masa Tenisi Uzmanlık Alanı öğrencileri olarak bu kutlama etkinlikleri dahilinde yaş, cinsiyet, oyun seviyesi, hoca, öğrenci, idari personel ayırımı yapmaksızın bir FAIRPLAY branşı olan MASA TENİSİ'ni HAKEMSİZ olarak gelin birlikte oynayalım diyoruz.
 
Organizasyon; 6 Nisan Cuma Günü saat 10:00'da Doğu Yerleşkesi Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecek. Üniversitemiz ailesine dahil olan herkesi spor kıyafeti ve raketi ile bu kutlamaya ortak olmaya çağırıyoruz. KAYIT için aşağıdaki linki tıklayıp açılan formu sonuna kadar doldurmanız yeterli. Kura çekimi ve eşleşmelerin belirlenebilmesi için KAYITLAR 5 Nisan 23:59'da sonlanacaktır.
 
 
 
 
Yayın Tarihi: 29/03/2018
Okunma Sayısı: 2978