Adrasan'da Doğa Kampı Başarıyla Tamamlandı

24-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında, Öğr. Gör. Ali Şenkaynağı'nın yürütücülüğünde düzenlenen doğa sporları dersi kapsamında Adrasan-Antalya'da bir doğa kampı gerçekleştirildi. Bu kampa Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ile Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinden oluşan toplam 70 öğrenci, 5 öğretim üyesi ve 4 idari personel katılım sağladı.

Kamp süresince öğrencilere, doğa sporlarıyla ilgili pratik bilgiler kazandırılmasının yanı sıra, çeşitli uygulamalı eğitimler de verildi. Katılımcılar kamp alanı belirleme, çadır kurma ve düzeni, doğa yürüyüşü gibi konularda deneyim kazandılar.

Bu kamp, derslerde edinilen teorik bilgilerin pratiğe dökülmesi ve öğrencilerin doğa sporları konusunda yetkinliklerinin artırılması amacıyla büyük bir fırsat sundu. Öğrenciler, doğa ile iç içe bir ortamda kampçılık becerilerini geliştirme imkânı bulurken, aynı zamanda takım çalışması ve doğada hayatta kalma konularında da değerli deneyimler edindiler.

Organizasyonun sonunda, öğrenciler ve öğretim üyeleri kampın oldukça verimli geçtiğini belirterek, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundular. Bu etkinlik hem eğitici hem de eğlenceli bir deneyim sunarak katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Yayın Tarihi: 07/06/2024