Avrupa Üniversitesi Oyunları Masa Tenisi Şampiyonasında SDÜ Kadın Takımımız Avrupa 5.si Oldu

18-25 Temmuz 2024 tarihlerinde Macaristan’ın Debrecen şehrinde düzenlenen Avrupa Üniversite Oyunları Masa Tenisi Şampiyonasına üniversitemizi ve ülkemizi temsilen katılan SDÜ Kadın takımımız 16 farklı Avrupa üniversitesinin yarıştığı turnuvada Avrupa 5.si oldu. Fakültemiz öğrencilerinden Ayşegül IŞIK ve Elifnil AYAZ’dan oluşan çift takımı da Avrupa 5.si oldu.

Teknik ekipte görev alan fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Olcay SALİCİ ve fakültemiz Arş. Gör. Murat ÇİMEN, ilk defa katılım gösterdiğimiz bu turnuvada elde edilen derecenin gelecek turnuvalar için önemli bir tecrübe oluşturduğunu ve üniversitemizin Avrupa ve ülke çapında tanıtımının altını çizdi.

Ayrıca Türkiye derecesi yaparak bu organizasyona katılma hakkı elde eden takımımıza turnuvaya katılım için maddi ve manevi desteğini esirgemeyen SDÜ Rektörlüğüne de teşekkür ettiler.

Yayın Tarihi: 25/07/2024