Doç. Dr. Hulusi Alp, TÜBİTAK Destekli "Dijital Dünyada Güvende Kal: Özel Gereksinimli Bireyler için Güvenlik Rehberi" Adlı Projede Görev Aldı

Doç. Dr. Hulusi Alp, TÜBİTAK tarafından desteklenen "Dijital Dünyada Güvende Kal: Özel Gereksinimli Bireyler için Güvenlik Rehberi" adlı projede görev aldı. TÜBİTAK-4008 desteğiyle yürütülen projede, dijital tehlikeler konusunda farkındalık oluşturulması ve bireylerin dijital iletişim araçlarını güvenli bir şekilde kullanmaları için bir eğitim programı hazırlandı. Eğitimlerde, katılımcılara dijital iletişim teknolojisinin günlük hayattaki önemi, güvenli kullanım yöntemleri ve olası dijital mağduriyet durumlarıyla başa çıkma yolları hakkında bilgi verildi.Altı gün süren eğitim programı kapsamında, katılımcılara dijital dünyanın avantajları ve dezavantajları, güvenli kullanım yöntemleri ve dijital mağduriyetlerle başa çıkma yolları hakkında bilgi verildi. Proje, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin yanı sıra Süleyman Demirel Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Isparta Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 07/10/2024