Doç. Dr. İbrahim Kubilay Türkay Tarafından Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerine ERASMUS+ Programı Tanıtıldı

2 Ekim 2024 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi'nde, fakültenin öğretim üyesi ve uluslararası ilişkiler koordinatörü Doç. Dr. İbrahim Kubilay Türkay tarafından öğrencilere "ERASMUS+" programı tanıtıldı. Tanıtım etkinliğinde, öğrencilere ERASMUS+ programının sunduğu fırsatlar, başvuru süreci ve yurtdışı eğitim olanakları hakkında bilgi verildi. Programın öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimine nasıl katkı sağladığını vurgulanarak, katılımcıların merak ettikleri soruları yanıtlandı. Bu etkinlik, fakülte öğrencilerinin uluslararası deneyim kazanma, uluslararası eğitim ve farklı kültürleri tanıma fırsatlarını değerlendirmelerine yönelik önemli bir adım oldu.

Yayın Tarihi: 07/10/2024