Engelliler ve Gençlik Haftası Kapsamında Özel Gereksinimli Bireyler için Unutulmaz Gezi

Engelliler ve Gençlik Haftası kapsamında, Spor Bilimleri Fakültesi ile Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, özel gereksinimli bireyler ve aileleri için Antalya'da anlamlı ve unutulmaz bir gezi düzenledi. Bu özel etkinlik çerçevesinde katılımcılar Antalya Akvaryum, Dinopark, Kaş ve Kekova'yı ziyaret etme fırsatı buldular.

Gezi, özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata katılımlarını artırmak ve aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla organize edildi. Katılımcılar, Antalya Akvaryum'da deniz dünyasının büyüleyici güzelliklerini keşfederken, Dinopark'ta tarih öncesi çağların heyecan verici atmosferini yaşadılar. Kaş ve Kekova'daki doğal ve tarihi güzellikler ise gezinin unutulmaz anlarını oluşturdu.

Bu anlamlı organizasyon için, özel gereksinimli bireylerin aileleri üniversitemize ve etkinlik boyunca gösterilen misafirperverlikten dolayı Likyon Travel, Anex Tour ve The Luxury Shelters Otel'e teşekkürlerini ilettiler. Gezinin başarılı ve etkileyici bir şekilde gerçekleştirilmesi, hem aileler hem de bireyler için büyük bir memnuniyet kaynağı oldu.

Bu tür etkinliklerin, özel gereksinimli bireylerin sosyal entegrasyonlarını desteklemek ve yaşam kalitelerini artırmak adına büyük bir önem taşıdığı bir kez daha görülmüş oldu. Üniversitemizin bu tür faaliyetlere devam etmesi, toplumsal farkındalığın ve desteğin artmasına katkı sağlayacaktır.

Yayın Tarihi: 07/06/2024