Isparta Spor Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri Misafir Edildi

Doç. Dr. İbrahim Kubilay Türkay eşliğinde, Isparta Spor Lisesi 3. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerine SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi tanıtıldı. Ziyaret sırasında üniversitemizin ve fakültemizin olanakları, kariyer fırsatları ve gerçekleştirilen projeler hakkında bilgiler paylaşıldı.Üniversitemiz ve fakültemiz gezdirildi. Uluslararası öğrencilerile tanışma toplantısı düzenlenerek Erasmus imkanları, yurtdışı staj ve öğrenim imkanları hakkında da bilgiler paylaşıldı.  Öğrenciler, Doç. Dr. Gürhan Suna tarafından verilen "Fiziksel Performansın Ölçülmesi" dersine ve Öğr. Gör. Öner Koç tarafından verilen "Ritim ve Dans" dersine katıldılar. Son olarak, fakültemiz öğretim üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekildi. Isparta Spor Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, ziyaretten memnun olarak ayrıldılar.

Yayın Tarihi: 03/06/2024