Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı Ankara'da Gerçekleştirildi

Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi  (SPORDEK) toplantısı 1-2 Mart 2024 tarihlerinde Prof. Dr. Hürmüz Koç başkanlığında Ankara’da yapıldı. Toplantıya 78 Spor Bilimleri Fakültesi dekanları ve BESYO müdürleriyle beraber fakülte dekanımız Prof. Dr. Mehmet Saltan'ı temsilen dekan yardımcımız Doç. Dr. Olcay Salici katıldı. Ankara Üniversitesi Rektörlüğü konferans salonunda birinci gün gerçekleştirilen toplantıya Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar katlıdı.

Toplantının birinci gününde 2024 YKS kılavuzunda yer alan Spor Bilimleri Fakülteleri ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu  özel yetenek sınavının merkezi yerleştirilmesi ile ilgili kılavuz hazırlık çalışmalarına başlandı.Toplantının ikinci gününde ise  kılavuzun tamamlanması ile ilgili tüm detaylar dekanlar tarafından tartışıldı, oylandı, bazı maddeler karara bağlanarak imza altına alındı, bazı hususların ise YÖK ve ÖSYM’ ye sorulmak üzere karar alındı.  Toplantı 2024 Özel Yetenek sınavının başarılı bir şekilde geçmesi temennisiyle tamamlandı.

Yayın Tarihi: 07/03/2024