Spor Bilimleri Fakültesi Birim Kalite ve Akreditasyon Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

14 Haziran 2024 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi’nde Üniversite Kalite Komisyonu, Spor Bilimleri Fakültesi Birim Kalite ve Akreditasyon süreçlerini değerlendirmek üzere bir araya geldi. Bu toplantıda, fakültenin mevcut kalite standartları, akreditasyon gereklilikleri ve geleceğe yönelik iyileştirme planları detaylı bir şekilde ele alındı.

Toplantıda, fakültenin kalite ve akreditasyon süreçleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Katılımcılar, kalite güvencesi ve sürekli iyileştirme konularında bilgi alışverişinde bulunarak, fakültenin ulusal ve uluslararası düzeyde tanınırlığını artırmak için atılması gereken adımları tartıştılar.

Üniversite Kalite Komisyonu üyeleri, Spor Bilimleri Fakültesi’nin eğitim, araştırma ve topluma hizmet alanlarındaki performansını değerlendirerek, fakültenin güçlü yönlerini ve geliştirilmesi gereken alanları belirlediler. Bu doğrultuda, kalite ve akreditasyon standartlarına uygun olarak yapılması gereken iyileştirme çalışmaları ve izlenecek stratejiler hakkında kararlar alındı.

Toplantının sonunda, fakültenin kalite ve akreditasyon süreçlerini sürekli iyileştirme hedefi doğrultusunda, belirlenen eylem planlarının hayata geçirilmesi için gerekli kaynakların ve desteklerin sağlanacağı vurgulandı. Toplantı soru ve cevap ile sonlandırıldı.

Yayın Tarihi: 24/06/2024