Spor Bilimleri Fakültesi'nde Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

4 Temmuz 2024 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi'nde Akademik Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda kalite süreçleri, bölüm akreditasyonları, komisyon çalışmaları, iyileştirme çalışmaları ve özel yetenek sınavı hakkındaki değişiklikler ele alındı. Kalite yönetim sisteminin iyileştirilmesi, akreditasyon gerekliliklerinin karşılanması ve komisyonların verimliliğinin artırılması tartışıldı. Ayrıca, ülke genelinde yapılacak özel yetenek sınavları hakkındaki değişiklikler bildirildi. Toplantının sonunda, fakültenin genel performansını artırmaya yönelik stratejiler ve gelecekteki hedefler üzerinde duruldu. Katılımcılar, dilek ve temennilerini paylaşarak, fakültenin ulusal ve uluslararası düzeyde tanınırlığını artırmak için işbirliği ve kararlılık içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yayın Tarihi: 05/07/2024