Süleyman Demirel Üniversitesi 32 Yaşında

Süleyman Demirel Üniversitesi, 32. kuruluş yıl dönümünü Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde düzenlenen görkemli bir törenle kutladı. Tören, üniversitenin geçmişten günümüze kat ettiği yolculuğu gözler önüne sererken, eski ve mevcut rektörlerin bir araya gelmesiyle anlam kazandı. Etkinlikte, şu anki rektörümüz ve fakültemizin dekanı Prof. Dr. Mehmet Saltan ile eski rektörler Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı, Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı  konuşmalarını gerçekleştirdi. Her biri, kendi görev sürelerinde üniversitenin kat ettiği önemli dönüm noktalarını anlattı. Törende, SDÜ'nün geride bıraktığı 32 yıl anılırken, aynı zamanda üniversitenin gelecekte de topluma ve bilime katkı sağlamaya ve üniversitemizin gelişmeye tüm hızıyla devam edeceğinin altı çizildi. Spor Bilimleri Fakültesi olarak üniversitemizin 32.yıl dönümünü kutlar, başarılarla dolu bir gelecek dileriz.

Yayın Tarihi: 15/10/2024