Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı

2023- 2024 eğitim ve öğretim yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği Bölümleri ile üçüncü mezunlarını verdi. Mezuniyet Töreni 13 Haziran 2024 tarihinde saat 13:30’da Atatürk Spor Salonu’nda fakülte öğretim üyeleri, idari personel, öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımlarıyla gerçekleşti. Mezuniyet ilk olarak kortej yürüyüşüyle başladı. Yürüyüşün tamamlanmasının ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımız uğruna canını vermiş tüm Şehitlerimiz İçin bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Ardından mezuniyet töreni için hazırlanan Halk Oyunları, Teakwondo ve Cimnastik gösterileri yapıldı. Bu gösterilerin hemen ardından Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kumartaşlı ve Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gürhan Suna tarafından günün anlam ve önemi için konuşma gerçekleştirildi.

Öğretim üyelerinin konuşmaların ardından başarı belgeleri ve diplomaları vermek adına bölüm başkanları sahneye davet edildi.  Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nde dereceye giren bölüm birincisi Fadime Akay’a, bölüm ikincisi Ayşenur Bilirgen’e ve bölüm üçüncüsü Hüseyin Şamil Eliağır’a başarı belgeleri, diplomaları ve bölümden mezun diğer öğrencilere diplomaları, Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tahir Kılıç tarafından takdim edildi. Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nde derece giren bölüm birincisi Mehmet Kılınç’a, bölüm ikincisi Zekeriya Eyiz’e ve bölüm üçüncüsü Ali Avcı’ya başarı belgeleri, diplomaları ve bölümden mezun diğer öğrencilere diplomaları Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gürhan Suna tarafından takdim edildi. Son olarak, Spor Yöneticiliği Bölümü’nde derece giren bölüm birincisi Kader Çelik’e, bölüm ikincisi Göksel Toşur’a ve bölüm üçüncüsü Büşra Battal’a başarı belgeleri, diplomaları ve bölümden mezun diğer öğrencilere diplomaları Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Osman Pepe tarafından takdim edildi.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilerin başarı belgeleri ve mezuniyet belgelinin takdiminden sonra fakültede dereceye giren öğrenciler başarı belgelerini almak üzere sahneye davet edildi. Fakülte üçüncüsü Zekeriya Eyiz’e, fakülte İkincisi Fadime Akay’a ve Fakülte birincisi Mehmet Kılınç’a başarı belgeleri dekan yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kumartaşlı ve Doç. Dr. Olcay Salici tarafından takdim edildi. Takdimlerin ardından fakülte birincisi Mehmet Kılınç konuşmasını gerçekleştirmek adına kürsüye davet edildi ve mezuniyet kütüğüne plaket çakma töreni gerçekleştirildi.  Son olarak fakülte birincisi Mehmet Kılınç fakülteden mezun öğrencilere mezuniyet yeminini yaptırdı.  Hemen ardından kep atma töreni ile mezuniyet töreni sona erdi. 

Spor Bilimleri Fakültesi olarak mezunlarımızı tebrik eder, geleceklerinde başarılar dileriz.

 

 

Yayın Tarihi: 24/06/2024
Okunma Sayısı: 74