Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenci Listeleri Açıklandı

Tek ders sınavlarına girecek öğrencilerin listesi ve açıklamalar aşağıda yer almaktadır.

Süleyman Demirel Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Sınavlar Başlıklı 20’nci maddesinin 5’inci bendinde ‘‘Bahar Yarıyılı, güz yarıyılı veya varsa yaz okulu sonunda en az 2.00 GNO ile mezuniyet durumunda olup, staj dersi hariç sadece bir dersten FF veya FD ile başarısız olan o derse devam etmiş öğrenciler için, dönemine bakılmadan tek ders sınavı adıyla bir defaya mahsus olmak üzere sınav hakkı verilir’’ hükmü uyarınca aşağıda bilgileri yazılı öğrencilerin dilekçelerine istinaden isimlerinin karşılarında belirtilen derslerden tek ders sınavına girmeleri uygun görülmüş olup, fakültemize ait derslerden tek ders sınavına girecek öğrencilerin tek ders sınavının 11.07.2024 Perşembe günü saat 14.00 de fakültemizde yapılacaktır. Formasyon dersinden tek ders sınavına girecek öğrencilerin sınavlarının 11-12.07.2024 tarihlerinde İİBF tarafından dersi veren öğretim üyesinin sistemde tanımladığı yer ve saattinde yapılacaktır.

Yayın Tarihi: 10/07/2024